Naailessen voor kinderen/ tieners

 

Naaien als hobby

Naaien is super leuk en hip en ben je graag bezig met stof, naald en draad? Wil je met een naaimachine leren werken van een bestaand patroon je leukste creaties leren maken of een item naar je eigen ideeën ? Dan is deze naaicursus precies iets voor jou!

 

Leeftijd van ca.10 tot 16 jaar.

 

Wat leer je tijdens deze naaicursus?

In deze cursus leer je de basisvaardigheden die nodig zijn om goed te leren naaien. Je leert omgaan met de naaimachine, het overnemen van een patroon voor een kledingstuk die je wilt gaan maken. Je leert stapsgewijs de naaitermen die je steeds weer tegen komt. Je hebt geen ervaring nodig om deel te nemen aan de lessen. Alles wordt van begin af aan, stap voor stap uitgelegd. Doordat iedereen begeleid wordt,  je een eigen project kiest om te realiseren, kunnen zowel beginners als gevorderden deelnemen.

 

Na de naailessen (8 lessen) kan je een naaimachine bedienen, kun je een kledingstuk of een ander item maken. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een naaimachine om aan deze naaicursus mee te doen. Je mag gebruik maken van de naaimachines en naaigereedschappen die in de lesruimte aanwezig zijn. Als je op je eigen machine wilt leren naaien kun je die uiteraard meenemen.

 

Hoe gaat de naaicursus er uit zien?

  • Les op donderdagmiddag voor een periode van 8 opeenvolgende lessen.
  • Een les duurt anderhalf uur;
    – Donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00
  • Maximaal 4 kinderen per les
  • Naaimachines, patroonpapier en vakbladen zijn aanwezig.
  • Bij afwezigheid van de cursist is het helaas niet mogelijk dit in te halen op een andere dag of tijdstip

Wat zijn de kosten van de naailessen voor kinderen/tieneres?

  • €180.- voor 8 opeenvolgende lessen
  • De eigen gekochte stoffen en fournituren

Aanmelden/Inschrijven

De wekelijkse naailessen zijn in de vorm van een pakket. Je doet mee met 8 lessen. Voor meer informatie voor de kinder- tiener naailessen stuur dan een e-mail naar [email protected] of klik op onderstaande knop voor het contactformulier.