Sjaals

Unieke sjaals en omslagdoeken voor dames

Unieke stoffen

Sjaals en omslagdoeken van Goudenlaantje zijn niet alleen lekker voor het najaar en de winter maar ook in het voorjaar en de zomer.

In het koude najaar  zijn er heerlijk warme stoffen beschikbaar en voor het zonnige voorjaar fleurige en luchtige stoffen.

Daarom gaan wij elk seizoen weer op zoek naar de beste kwaliteit stoffen en materialen. Dit levert unieke sjaals en omslagdoeken op.

Exclusieve Accessoires

Van elk soort stof dat in het atelier van Goudenlaantje ligt, worden maximaal drie sjaals, omslagdoeken of hals sjaaltjes gemaakt.

Hierdoor houden wij de oplage beperkt en kunnen wij garanderen dat elke accessoire uniek is. Want wie wil er nu niet exclusief bij lopen?

Handgemaakte sjaals en omslagdoeken

Doordat Goudenlaantje de producten ontwerpt en met de hand maakt, kan extra aandacht aan het design gegeven worden. Daardoor gaat geen detail verloren.

 

Daarnaast wordt bij het ontwerpen gelet op de sluiting en het gewicht van de accessoires. Je wil natuurlijk dat een sjaal niet zomaar van je schouders glijdt!

 

Naast extra aandacht voor het design wordt er ook aandacht besteedt aan het op maat maken. Is de sjaal lang genoeg? Is de omslagdoek niet te zwaar?
Aan alles kan een mouw gepast worden.

 

Zit jouw favoriete sjaal of omslagdoek er dus niet tussen? Of wil je graag een accessoire voor een speciale gelegenheid?

 

Neem dan contact op met Goudenlaantje met je wensen.

 

Nieuwsgierig geworden? Kijk bijvoorbeeld eens naar onze tijgerprint omslagdoek, hals sjaaltje, exclusieve sjaal of seizoen specials.