Tassen

Unieke tassen van Goudenlaantje

Tassen waar jij naar op zoek bent, maar dan wel eentje die niemand heeft? Dan ben je bij Goudenlaantje aan het juiste adres!

Vilt

Goudenlaantje maakt tassen met als hoofdproduct vilt. Vilt is een mooi natuurproduct en duurzaam. Verder heeft vilt het voordeel dat het heerlijk licht materiaal is, dus voortaan draag je geen zware tas meer om je schouder.

Collectie tassen

Goudenlaantje heeft meerdere modellen en kleuren tassen in de collectie. Voor iedereen is er dan ook voldoende keuze en vanzelfsprekend kan iedere product volledig naar wens samen gesteld worden. Je kunt zelf je favoriete kleur kiezen, het formaat, één of juist meerdere vakken, een schouderband of handvat (of juist een combinatie hiervan) en natuurlijk kies je zelf een handige sluiting.

Verder kan de handtas, schoudertas, clutch, shopper, gepersonaliseerd worden met exclusieve stoffen in combinatie met verschillende fournituren zodat je jouw eigen unieke product draagt. Goudenlaantje doet er alles aan, om samen met jou, de tas van jouw dromen samen te stellen.

Nog niets kunnen vinden in de webshop?
Neem dan contact op met Goudenlaantje om jouw handtas, schoudertas, clutch etc, samen te stellen!