Amsterdam stoffen inkoop

donderdag 21 juli, 2022

Enkele keren in het jaar ga ik op pad voor mooie unieke stoffen voor de exclusieve handgemaakte sjaals en omslagdoeken voor Goudenlaantje. Tegenwoordig neem ik ook stoffen mee voor de naaicursus. Het is een zoektocht om de mooiste stoffen te vinden. Ik ga dan ook naar een bijzonder adresje waar ik goed kan slagen.

Amsterdam

Ik verheug me al dagen van te voren om richting Amsterdam te gaan en bij aankomst is de entree indrukwekkend.

Je komt een ruime hal binnen met daarin grote paspoppen gedecoreerd met de nieuwste stoffen.

paspop met fleurige jurk
Het geeft direct veel inspiratie en ideeën voor de nieuwe collectie sjaals en omslagdoeken.

 

Iemand van de naaicursus bestempelde de inkoop voor de stoffen als het kiezen in een snoepwinkel. Dat is een mooie omschrijving. Het is inderdaad net zo moeilijk om een keuze te maken.

Stoffen

De laatste jaren komt er, naast de inkoop voor de webshop, ook de inkoop van stoffen voor de naaicursus bij. Zo leuk om te doen!

 

Ik tover mijn atelier graag om tot een kleine stoffen winkel. Alle stoffen zijn geschikt voor de naaipatronen die uitgezocht worden. Natuurlijk passen ze ook bij de mode van dit seizoen. Ideaal voor de cursist: direct bij het naaipatroon de juiste stof erbij kunnen zoeken.

 

verschillende stalen stof op een tafelOp de terugweg gaan er veel stoffen mee.

Ik geniet van alle mooie aankopen en zie al voor me wat ik er mee ga doen.

 

Het is een uitdaging om de juiste stoffen te vinden voor de exclusieve collectie maar dat is altijd nog uitstekend gelukt!

 

Bij de eerstvolgende cursus zijn de stoffen met enthousiasme begroet en al direct gebruikt voor een mooie jumpsuit en een broek.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Binnenkort meer!

 

Liefs José